Moonen & Zoon Waalwijk Beheer BV en Barloworld Intern transport BV zetten hun decennialange samenwerking voort.

Niet alleen zijn er twee gloednieuwe Hyster heftrucks afgeleverd, maar tevens is er door Barloworld een Kärcher zitveegmachine geleverd.

Bekende speler in Waalwijk
Moonen en Zoon Waalwijk Beheer BV is met 5 vestigingen een bekende speler in Waalwijk. De bedrijfsactiviteiten zijn tweeledig. Enerzijds zijn de activiteiten gericht op transport en opslag van mileugevaarlijke stoffen en anderzijds zijn de bedrijfsactiviteiten gericht op de verhuur van bedrijfspanden, opslagruimten en kantoorruimten. Voor 1 van de vestigingen heeft Moonen en Zoon Waalwijk Beheer BV onlangs twee nieuwe Hyster heftrucks en een nieuwe Kärcher zitveegmachine aangeschaft. Het bedrijf rijdt al Hyster sinds de jaren ’70.


Korte communicatielijnen
Barloworld levert één 2.5-tons elektrische Hyster heftruck van het type JXM en één 2.5-tons LPG heftruck uit de succesvolle Fortens serie aan Moonen en Zoon. Daarbij levert Barloworld nu ook een Kärcher zitveegmachine van het type KM 100/100 die na een 'in house' demonstratie de voorkeur kreeg boven andere merken. 'Ik ben blij dat Barloworld nu ook het dealerschap heeft van de Kärcher Professional Line', aldus de heer Moonen, directeur. 'Nu heb ik maar één contactpersoon en heb ik te maken met korte communicatielijnen.' Bovendien hebben de prijs, de kwaliteit van de machines en de service en de uitstekende relatie meegespeeld voor de uiteindelijke keuze voor Barloworld Intern transport.


Stilstand geen optie

Beide heftrucks zullen voornamelijk worden ingezet voor het laden en lossen van vrachtwagen en het transporteren van pallets van en naar het magazijn en brengen de totale Hystervloot bij Moonen en Zoon Waalwijk Beheer BV op 6 machines. Alle heftrucks zijn aangeschaft met een preventief onderhoudsabonnement om zeker te zijn van tijdige service, omdat stilstand geen optie is. De Kärcher zitveegmachine is voorzien van een automatisch filterreinigingssysteem dat zorgt voor een optimaal reinigend vermogen. Met een standaardwerksnelheid van 8km/u is deze machine in staat om maarliefst 7800 m2/u magazijn te vegen.

Bron: www.typischtransport.nl